Skip to main content
 
 

Aanzoek

vanaf €375,-

Een huwelijk begint natuurlijk bij de liefde tussen twee personen. Maar zonder huwelijksaanzoek geen huwelijk. Wacht je al een tijdje op het perfecte moment om je partner ten huwelijk te vragen? En stel je de vraag op een intiem moment, of in een setting die groot, groter, groots is? Laat mij je helpen. Samen gaan we (stiekem) aan de slag met alle voorbereidingen. Van de locatie, tot de styling en ook de fotograaf regel ik voor je. Alle contacten lopen via mij zodat jouw aanzoek een verrassing voor je partner blijft.

Leuk om te weten: als je samen met het aanzoek ook een ander pakket afneemt, krijg je van mij een korting op dat pakket.

Stap 1

Oeh spannend! Je gaat dé vraag stellen. En JA daar wil ik je heel graag bij helpen. We beginnen met een intakegesprek. Kom maar op met al die kriebels, ik ben benieuwd naar je ideeën.

Stap 2

We komen in de mood want jij krijgt van mij een moodboard. Hier kun je natuurlijk nog aanpassingen in doen. Zo werken we door tot het moodboard spot-on is! Ook zoek ik de beste leveranciers om jouw aanzoek perfect te verzorgen. Ik regel alles tot in de puntjes. Het organiseren van een aanzoek kost €350,- dit is exclusief de kosten voor bloemen en styling materialen.

Stap 3

Stap drie… die is er niet. Op hét moment pop jij the question! Oke – eerlijk is eerlijk – en ik stuiter van enthousiasme met je mee. Laat de liefde stromen.

Oh boy, binnenkort klinkt er een YES! En ik help je met alle voorbereidingen voor een fantastisch aanzoek. I’ve got your back. Dit wordt een beleving.