Skip to main content
 
 

Adviesgesprek

€399,-

Fladderen de vlinders niet alleen in jullie buik, maar vliegen ze je ook om de oren? Al die dromen en ideeën, waar moet je allemaal aan denken bij het organiseren van jullie trouwdag. Sanne to the rescue. Ik help jullie en deel al mijn kennis en ervaring in een adviesgesprek. En ik adviseer de beste leveranciers uit mijn netwerk passend bij jullie budget.

Jullie wensen en mijn tips breng ik samen in een gespreksverslag. Met een duidelijk overzicht kunnen jullie vol vertrouwen aan de slag met het organiseren van jullie bruiloft. Wil je optimaal genieten van alle voorpret? Kies dan voor mijn hulp als weddingplanner of ceremoniemeester. Ik zet graag een stapje extra en regel alles met liefde voor jullie. Bovendien krijg je bij het afnemen van een pakket dit adviesgesprek gratis. Een adviesgesprek is een eenmalig gesprek van circa twee uur en kent een vaste prijs van € 399,-. Het gesprek kan op locatie, online of bij mij thuis plaatsvinden. Laten we snel kennismaken!

Say yes en plan een adviesgesprek. Met mijn adviezen en tips zetten we samen een eerste stap in de richting van jullie droomdag.