Skip to main content
 
 

De ceremoniemeester die een stapje extra zet

€1749,-

Wil jij jullie droomhuwelijk zelf organiseren, maar vind je het wel fijn om een (extra) rechterhand te hebben? Iemand aan wie je al je vragen kunt stellen en iemand die ervaring heeft met het organiseren van een bruiloft? Ik ben er voor jullie. Voor al je vragen, voor tips en belangrijke – had je niet kunnen weten – dingen. Want het regelen van een bruiloft kan overweldigend zijn. Er komt altijd meer bij kijken dan je vooraf hebt bedacht. En je omgeving heeft natuurlijk heel veel goedbedoelde tips en adviezen, maar passen die wel bij jullie wensen? Ik ben de ceremoniemeester die een stapje extra zet. Ik sta niet alleen voor jullie klaar op de trouwdag, maar ben ook beschikbaar vooraf. Voor advies en als vraagbaak waarop jullie mogen leunen.

Stap 1

We plannen een intakegesprek om al jullie wensen te bespreken. Oh boy wat ben ik benieuwd naar jullie ideeën! Ik stel een plan van aanpak op. Deze ontvangen jullie digitaal. Het plan kunnen jullie als leidraad gebruiken om de trouwdag stipt te plannen. Dit helpt enorm bij het houden van overzicht. Tijdens dit proces van plannen ben ik jullie adviseur.

Stap 2

Pling! Daar is de groepsapp. Op die manier kunnen jullie mij makkelijk bereiken voor vragen. Bovendien krijgen jullie toegang tot mijn netwerk met partners en leveranciers. Ook maak ik een draaiboek voor your big day. Zo kan ‘net dat stapje extra’ zorgen voor overzicht en jullie enorm ontzorgen.

Stap 3

Om jullie geliefde gasten alvast wat meer informatie over het verloop van de dag te geven, stel ik een brief van de ceremoniemeester op. Hierin staat alles wat de gasten moeten weten. Natuurlijk ben ik als ceremoniemeester aanwezig op jullie bruiloft, uitgaande van een fantastisch dag van 12 uur.

Say yes to: een beetje extra ondersteuning. Als ceremoniemeester zet ik met plezier een stapje extra om jullie ook te ondersteunen met alle voorbereidingen. Op dé dag ben ik er om alles te regelen zodat het precies verloopt zoals gehoopt.