Skip to main content
 
 

Stylingdesign

vanaf €1795,-

I know, één van de eerste dingen die je doet na het klinken van de JA, is het aanmaken van een Pinterest bord. Van al die inspiratie wordt iedereen toch enthousiast! Maar hoe maak je van alle afbeeldingen, ideeën en sferen één geheel? En hoe kom je aan deze mooie bloemen en materialen? Ik maak jullie Pinterest bord levensecht zodat de decoratie van jullie trouwdag er een is om te ‘pinnen’.

Ik lever het complete plaatje. De styling voor de ceremonie, de dinertafels en de feestzaal. En dat alles doe ik met een vleugje liefde en een gouden randje. Voor het mooiste resultaat werk ik met meerdere (freelance) stylistes en bloemisten. Daarnaast heb ik een breed netwerk van grafisch ontwerpers, en andere creatieve toppers om de styling van jullie trouwdag net die laatste unieke touch te geven.

Stap 1

YES! Na jullie aanvraag zet ik jullie datum direct in optie en plannen we een intakegesprek. Jullie krijgen van mij een uitgebreide offerte inclusief een eerste opzet voor het moodboard. Hier kun je natuurlijk nog aanpassingen in doen. Samen gaan we de trouwlocatie bekijken. Hoe gaat jullie gedroomde dag eruitzien? Zo werken we door tot het moodboard spot-on is! Tegelijk met deze stap vraag ik om een aanbetaling van 25%, waarmee jullie datum definitief in mijn agenda staat. Uiteraard wordt dit bedrag in mindering gebracht op de eindfactuur

Stap 2

Na dit locatiebezoek start ik met het stylingplan. In dit plan herken je natuurlijk jullie Pinterest plaatjes en de items die we hebben besproken. Ook voeg ik nog eventuele andere opties toe om jullie te inspireren. Het stylingplan kan tot 6 weken voor de bruiloft aangepast worden.

Stap 3

Ongeveer 6 weken voor de bruiloft hebben we een detailgesprek. Dit gesprek vindt plaats via de telefoon of via Zoom/Skype. We nemen het plan en de uitvoering dan nogmaals door. Ook kunnen er nog aanpassingen worden gedaan. Na deze stap maak ik de definitieve factuur op, welke jullie drie weken voor de bruiloft van mij ontvangen. Het stylingplan heeft een vanaf prijs van €1795,00 dit is exclusief de kosten voor bloemen en styling materialen.

Stap 4

YES! Ik ga aan de slag met de uitvoering. Ik verzamel alle styling items en selecteer de juiste bloemist voor jullie stijl. Alles komt picobello in orde, dat beloof ik plechtig.

Stap 5

Op jullie trouwdag hoeven jullie alleen maar te genieten. Ik zorg voor de extra oooh’s en aaaaah’s. In de ochtend zorg ik dat de locatie is opgebouwd. Eventueel veranderen we alles gedurende de dag. Precies volgens plan. Als je meer over mij leest weet je dat ik niet graag op de voorgrond sta, je zult me dus niet zien. De volgende dag zorg ik dat alles weer netjes opgeruimd wordt.

Op een rijtje

Pinterest your heart out! Met het stylingdesign kunnen jullie lekker losgaan en genieten van alle voorpret, ik zorg voor overzicht. Van alle leuke ideeën maak ik een moodboard.

  • Kennismakingsgesprek
  • Locatiebezoek
  • Uitgebreide offerte met moodboard
  • Stylingdesign
  • Detailgesprek
  • Op- en afbouw van de locatie door de beste stylistes
  • Transport
  • Let op: prijs van €1795,- is exclusief stylingmaterialen en bloemen