Skip to main content

Ceremoniemeester die een stapje extra zet

Als professioneel ceremoniemeester ben ik je rechterhand bij het organiseren en plannen van je droombruiloft. Ben je op zoek naar iemand aan wie je al je vragen kunt stellen en iemand die ervaring heeft met het organiseren van elegante, luxe, tijdloze en edgy bruiloften wereldwijd? Ik ben er voor jullie. Het organiseren van een bruiloft kan overweldigend zijn. Ik ben jullie professioneel ceremoniemeester die een stapje extra zet. Ik sta niet alleen voor jullie klaar op de trouwdag, maar ben ook beschikbaar vooraf. Voor advies en vraagbaak waarop jullie mogen leunen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Laten we samen de liefde vieren!

Kies voor kwaliteit, persoonlijk en detailgericht.

Als ceremoniemeester zorg ik met veel liefde en plezier dat jouw bruiloft soepel verloopt en je samen met al je gasten de liefde kunt vieren. En dat is toch alles wat je wil?

Door samen te werken met een professionele ceremoniemeester, kies je voor kwaliteit, persoonlijkheid en ervaring.

Jouw bruiloft is één van de mooiste en memorabele dagen uit je leven, zeker ook op design & styling gebied. Heel belangrijk de dat organisatie en de coördinatie daarvan soepel verloopt.

Herken je jezelf in één van onderstaande gedachtes?

 • Ik heb veel zin om mijn bruiloft te gaan plannen, maar waar moet ik beginnen?
 • Met wat tips & trucs ben ik alweer verder geholpen en kan ik verder opzoek gaan naar de beste trouwleveranciers.
 • Het zou fijn zijn wanneer ik mijn gedachtes over mijn droombruiloft kan uitwisselen met een professioneel ceremoniemeester.
 • Alle gasten moeten genieten van deze liefdevolle dag, het zou toch wel heel fijn zijn wanneer iemand met ervaring de planning en coördinatie op zich kan nemen.
 • Kan ik samen met mijn partner, gezin, familie en vrienden écht genieten tijdens mijn trouwdag?
 • Ik wil graag in het buitenland trouwen, maar ik zou het heel fijn vinden wanneer ik daar professionele begeleiding bij krijg.

Geen zorgen, als ceremoniemeester zet ik met alle liefde en plezier een stapje extra om jullie te ondersteunen met alle voorbereidingen. Op dé dag zelf ben ik er om alles te coördineren zodat iedereen kan genieten.

Do you say yes?

Laat de voorpret maar beginnen

“We hebben een geweldige dag gehad! Door jouw organisatie hebben we zorgeloos kunnen genieten”.

Sanne heeft het design en concept van onze bruiloft bedacht en was ook onze ceremoniemeester. Omdat de bruiloft op thuislocatie was kwam daar extra veel werk bij kijken. Sanne heeft ongelooflijk hard gewerkt en alles tot in de puntjes verzorgd. Het was een hele fijne samenwerking.

– I & J

Sanne van de Westelaken

Jouw droombruiloft

Een luxe, edgy, elegante bruiloft waar veel aandacht wordt besteed aan details. Deze details zijn persoonlijk en maken jouw droombruiloft dé bruiloft die je voor altijd voor ogen hebt gehad. Een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, samen met familie en vrienden.

Ik help je graag met het concretiseren van jouw dromen en wensen. Stap voor stap neem ik je mee in de planning en wordt jouw droombruiloft steeds concreter.

Door mijn brede netwerk vind ik de juiste leveranciers en professionals om samen jouw bruiloft tot een succes te maken. Dit geldt ook voor een buitenlandse bruiloft.

Meer over Sanne

Mijn werkwijze

Graag ontmoet ik jou en je partner tijdens een vrijblijvend gesprek. In overleg plannen we dit digitaal in of jullie komen gezellig langs in Schijndel. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jullie wensen en dromen zijn voor jullie bruiloft en wat ik hierin voor jullie kan betekenen.

Ik stel jullie verschillende vragen om erachter te komen wat jullie precies zoeken en of ik de juiste persoon ben om jullie hierbij te ondersteunen. Wat vinden jullie belangrijk en wat mag er niet ontbreken op jullie dag? Ik vind het altijd enorm belangrijk om samen de ‘klik’ te voelen die dan wel/niet ontstaat tijdens dit gesprek. Een bruiloft plannen en coördineren is zó persoonlijk, dat dit een goede basis is om samen het proces te kunnen doorlopen.

In het gesprek bespreken we de voorbereidingen die jullie al getroffen hebben en hoe onze samenwerking er dan uit komt te zien. Waar kan ik jullie tijdens deze hele planningsfase nog extra ondersteuning bieden? Dit bespreken we ook met elkaar, zolang jullie maar genieten van het hele proces richting jullie trouwdag.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stap 1

We beginnen met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Laat het borrelen en kriebelen en deel al jullie wensen en dromen. Ik ben enorm benieuwd naar jullie ideeën. Na dit gesprek ga ik aan de slag met een plan van aanpak voor jullie droomdag.

Stap 2

We maken een whatsappgroep aan, zodat we alle voorpret met elkaar kunnen delen en je eenvoudig vragen kunt stellen. Je krijgt toegang tot mijn netwerk met professionele leveranciers.

Stap 3

Alles voor je bruiloft houd ik bij in één planningsdocument. Van leveranciers, gastenlijst en begroting, uitnodigingen, tot aan het seatingplan en meer.  Zo kan ‘net dat stapje extra’ zorgen voor overzicht en jullie enorm ontzorgen. We gaan samen alvast een kijkje nemen bij jullie trouwlocatie om de eerste opties met elkaar door te spreken.

Stap 4

Een aantal weken vóór jullie bruiloft plannen we een detailbespreking op de trouwlocatie. Tevens ben ik het aanspreekpunt voor al jullie gasten en leveranciers. Ik zal hen vooraf informeren over de belangrijkste zaken rondom jullie bruiloft.

Investering

De ceremoniemeester die een stapje extra zet kan worden uitgebreid met Design & Styling om de beleving van je bruiloft compleet te maken. Aan alle details wordt gedacht, waardoor de totale beleving klopt. Alles gasten zullen nog jaren napraten over deze bijzonder en liefdevolle dag.

Do you say yes?

Contact

Starttarief

Het starttarief is vanaf €1749,- en omvat het volgende:

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek in de omgeving van Noord-Brabant of via Skype/ FaceTime
 • 2 vrij in te vullen adviesuren in de aanloop naar jullie huwelijksdag
 • Toegang tot mijn netwerk van leveranciers/ professionals
 • Een detailafspraak op jullie trouwlocatie binnen Nederland
 • Opstellen en beheren van een professioneel draaiboek en delen met belanghebbende
 • Aanspreekpunt voor jullie gasten voorafgaand aan de bruiloft
 • Aanspreekpunt tussen jullie en de gecontracteerde leveranciers
 • Laatste detailbespreking
 • Professioneel ceremoniemeesterschap: gedurende 12 uur aanwezig op jullie huwelijksdag

“Wij zijn jou enorm dankbaar, woorden schieten tekort”.

Sanne is een ontzettend fijn, lief, creatief en ondernemend persoon. Ze heeft het design en de styling ontzettend goed weten af te stemmen met onze wensen. Dankzij Sanne hebben wij echt de dag van ons leven gehad, maar vooral heel belangrijk, Sanne zorgde voor afstemming, voorbereiding en coördinatie! Wij zijn haar enorm dankbaar en kijken terug op een prachtige en liefdevolle dag.

– R & T