Skip to main content

Design & Styling

Uniek en persoonlijk

Het begint al met jullie Save-the-date kaarten die door jullie gasten worden ontvangen. Dit geeft de toon wat betreft de ‘beleving’ van jullie bruiloft. Romantische of juist felle kleuren, een compleet plaatje wat voelt als een levensecht Pinterestbord.

Als weddingstylist zorg ik voor de complete ‘beleving’ van jouw bruiloft. Van concept tot realisatie en dat in samenwerking met geweldige professionals.

Waarom een weddingstylist?

Een bruiloft die tot de puntjes klopt, waar aandacht is besteed aan alle details. Een unieke bruiloft met een gouden randje. Een bruiloft is meer compleet wanneer je herkenbare stijlelementen terug ziet komen. Hierbij helpen kleurkeuzes, bloemstukken en accessoires. Denk bijvoorbeeld ook aan een op maat gemaakt trouwlogo, dit kun je terug laten komen op je trouwkaart, naamkaartjes voor een eventuele tafelschikking, welkomstbord of op een loper tijdens de ceremonie.

& Blush Weddings levert het complete plaatje, een totaalconcept. De styling voor de ceremonie, de dinertafels en de feestzaal. En dat alles doen wij met een vleugje liefde en een gouden randje. Voor het mooiste resultaat werken wij met meerdere (freelance) stylistes en bloemisten. Daarnaast hebben wij een breed netwerk van grafisch ontwerpers en andere creatieve professionals om het design van jullie trouwdag net die laatste unieke touch te geven. Wij houden van elegante, luxe, tijdloze en edgy bruiloften.

Ben jij op zoek naar een Weddingstylist?

Jij wil graag een Pinterest Perfect bruiloft, maar onderstaande vragen blijven maar in je hoofd zitten?

 • Kleuren, ‘beleving’, materialen, waar moet ik beginnen?
 • Hoe maak ik van mijn Pinterestbord nu één geheel?
 • Waar moet ik in hemelsnaam beginnen?
 • Welke leveranciers passen het beste bij mijn idee?
 • Hoe zorg ik voor de luxe afwerking en het totale plaatje?
 • Wie gaat het op onze bruiloft allemaal neerzetten?
 • Waar koop ik mijn trouwdecoratie in en wat ga ik er daarna mee doen?
 • Waar haal ik de tijd vandaan?

Al deze bovenstaande vragen nemen wij met & Blush Weddings uit handen.

Plan een vrijblijvend gesprek

Groots, elegant, luxe, tijdloos en een tikkeltje edgy

Mijn stijl als weddingstylist is modern, elegant, luxe en soms met een tikkeltje durf. Ik maak graag gebruik van diverse luxe materialen, grote eye-catchers en let veel op de persoonlijke details.

Mijn hart maakt een sprongetje wanneer je ervoor kiest om helemaal uit te pakken met het design en er geen grenzen zijn. Het design van jullie bruiloft is een blauwdruk van wie jullie zijn. Dat kan een gevoel zijn wat jullie over willen brengen op jullie gasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jullie lievelingskleuren, jullie favoriete, een nummer waar jullie dol op zijn, maar het kan ook te maken hebben met jullie gevoel voor materialen en kleuren.

Die onderdelen vertaal in terug naar jullie weddingdesign. Dat kan heel klein of juist heel groot zijn, passend bij jullie als persoon. Je kunt kiezen voor een totaalconcept of wil je juist de focus alleen leggen op de ceremonie of juist het diner. Alles is mogelijk en ik denk met alle liefde met jullie mee.

Plan een vrijblijvend gesprek

Mijn werkwijze

We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek om al jullie wensen te bespreken. Dit eerste gesprek vindt online plaats en duurt ongeveer 1 uur.

Natuurlijk ben ik enorm benieuwd naar wie jullie zijn als stel en individuen, ik wi look alles horen over jullie plannen, wat jullie verwachtingen zijn en hoe jullie huwelijksdag of – weekend eruit gaat zien. Op deze manier kunnen we elkaar dan ook een beetje leren kennen en vaak weten we dan van beide kanten of er een fijne samenwerking tot stand kan komen. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Na dit gesprek, en het voelt voor beide kanten goed, ontvangen jullie van mij een offerte en mijn algemene voorwaarden. Als jullie hier akkoord op geven en de offerte ondertekenen, stuur ik jullie de 1e factuur als aanbetaling.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Maar wat kost het dan om een Weddingstylist in te huren?

De kosten van een weddingstylist zijn afhankelijk van jouw wensen. Het bestaat uit een starttarief + variabele kosten.

Starttarief

Vanaf €1749,- en omvat het volgende:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Een detailafspraak op jullie trouwlocatie binnen Nederland
 • Opstellen van een uniek stylingdesign op maat
 • Contact met leveranciers t.b.v. styling
 • Bespreking van de eerste opzet van het designplan
 • Transportkosten van ons eigen materiaal
 • Detailcall een maand voor de bruiloft
 • Voorbereidende uren (gemiddeld 20 uur)
 • Op- en afbouw van de styling
 • Werkzaamheden van 1 assistent

Variabele kosten

De variabele kosten zijn per bruidspaar verschillend. Dat heeft te maken met verschillende factoren:

 • Het aantal gasten dat je verwacht op jullie bruiloft.
 • Hoeveel tijd is er beschikbaar (vooraf)?
 • Hoe ziet de trouwlocatie eruit?
 • Wat wil je allemaal gestyled hebben?

En zo bespreken we tijdens het kennismakinggesprek nog veel om duidelijk te krijgen wat jullie wensen zijn.

Onder variabele kosten vallen bijvoorbeeld de kosten voor bloemen, materialen die ingehuurd worden, inkoop van speciale materialen en eventueel extra personeel.

Veelgestelde vragen

Wat kan een weddingstylist voor mijn bruiloft betekenen?

Wat valt er allemaal onder een weddingdesign?

Wat doet een weddingstylist nu precies?

Wat is een Weddingdesign?

Ben jij zelf op onze bruiloft aanwezig of kan dit ook een collega zijn?

Ben je werkzaam door het hele land?

Hoever van tevoren moet ik de styling/ design van mijn bruiloft regelen?

Kun je mijn Pinterest bord precies nabootsen?

We hebben meerdere locaties, kan dat?

Mogen onze gasten meehelpen?

Hoe verloopt de betaling?

Kan ik ook materialen van jou huren?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

“Je hebt je helemaal ingeleefd in ons en wat onze wensen waren en op basis daarvan een prachtig concept neergezet”.

Wat zijn we blij dat we Sanne hebben leren kennen! Sanne heeft ons in de 1,5 jaar voorbereiding naar onze trouwdag toe geweldig geholpen met het geven van tips over het plannen, het opstellen van een bij ons passende dagindeling en draaiboek en het meedenken en sparren over hoe wij onze trouwdag voor ons zagen. Tussendoor konden we altijd e-mailen en als de paniek toesloeg ook even snel appen. We hadden een bepaald beeld voor ogen van wat we mooi vonden qua styling, kleuren en sfeer van de dag en Sanne heeft dit uitgewerkt in een Designconcept wat helemaal ons was. Van de trouwkaart tot en met de bloemen en verdere decoratie, alles was op elkaar afgestemd en was nog mooier dan verwacht! Niet alleen tijdens de voorbereiding heeft Sanne ons geholpen maar ook op de dag zelf was zij de gehele dag aanwezig als onze ceremoniemeester en voor de styling. Zoals op iedere bruiloft gaan er altijd wat dingen anders dan gepland (bij ons moest er ad hoc een andere band geregeld worden) en Sanne heeft dit snel opgelost zodat we alsnog met livemuziek konden trouwen. We hebben die dag dan ook alles loskunnen laten en ons volledig kunnen richten op elkaar en onze gasten.

Lieve Sanne, dank je wel voor jouw enthousiasme, betrokkenheid, je hartelijkheid, creativiteit en passie. Dankzij jou was onze trouwdag echt “ons” en precies hoe wij dat voor ons zagen. We kijken terug naar een geweldige liefdevolle dag echt mede door jouw inzet! Je bent zowel in de voorbereiding naar onze dag toe maar ook op de dag zelf een grote steun en toeverlaat geweest.

– C & P