Skip to main content
Wauw is dit echt gebeurd?

Daar stond ik dan, stralend in mijn stunning wedding dress.

21 juni 2019 was dé dag, onze trouwdag. Niet alleen mijn man, maar ook die dag gaf me vlinders! Want onze bruiloft was vuurwerk in alle kleuren en veel opzichten. De liefde spatte er vanaf. Natuurlijk tussen mij en mijn schattie – want zo noem ik Jordie – maar ook tussen al onze gasten. Iedereen stond met elkaar in verbinding. Dat gevoel, die vibe en die ervaring gun ik iedereen. Dat gaat verder dan ik hou van jou, of yes ik blijf je trouw. Dat is een intense beleving die je nooit meer vergeet, tenminste ik niet. Want voor mij was die dag een droom die uitkwam en ook het begin van Blush Weddings.

About | Blush Weddings

Say yes Blush Weddings

Zo’n bijzondere dag gun ik iedereen. De vlinders die toch al fladderen in je buik blijven voor altijd kriebelen als je aan deze dag denkt. Dat klinkt zoetsappig en dat ben ik eigenlijk helemaal niet. Maar een sucker for love ben ik wel en dus ging het roer om. Na een periode van twaalf jaar als basisschool juf kon ik mijn heftig kloppend hart niet meer negeren. Ik begon naast mijn fulltime baan, een studie tot weddingplanner aan de opleiding Wedding Planner International (OWPN). Een jaar lang dook juf Sanne zelf in de boeken. Super interessant, maar het waren bepaald geen stomende romans of romantische love story’s. Dit opleidingsinstituut is aangesloten bij een erkende brancheorganisatie. Want als deze perfectionist iets doet, dan doet ze het goed! De schoolopdrachten waren groots. Ik kreeg de kans om direct aan mijn netwerk te bouwen. Een uitdaging die me enorm uit mijn comfort zone heeft getrokken. Want ik sta niet graag op de voorgrond en hier kreeg ik – niet liefdevolle – kriebels van. Maar ik ben een doorzetter die zich graag wil ontwikkelen en dus ging ik door. Na een jaar had ik een erkend diploma als weddingplanner én een groot netwerk vol met fantastische partners en leveranciers. Dag lieve leerlingen, say yes to Blush Weddings. Ik doe het gewoon, mijn hart volgen. Daar ‘blush’ ik nog van.

Geef, gun en beleef

die WAUW ervaring

Mensen een wauw ervaring gunnen en geven, daar word ik blij van. Ik hou van een Pinterest perfect wedding, groots of juist heel intiem en van zachte tinten, zeker in combinatie met een vleugje goud. Blush Weddings past gewoon bij mij! Ik zorg voor het gouden randje, de finishing touch of voor de totale beleving. Van het aanzoek – ja ook daarbij help ik graag – tot de styling. Ik regel alles tot net voor de huwelijksnacht. Dat laatste mag je zelf verzorgen. Als weddingplanner, ceremoniemeester of stylist zet ik alle puntjes op de i. Met veel liefde, enthousiasme, creativiteit en een scherp oog voor detail. Mijn lat ligt hoog. Alleen het beste is goed genoeg voor jullie huwelijksdag. De dag waarvan je droomt en waarop de liefde wordt gevierd, gedeeld en ontvangen. Een dag om nooit te vergeten, je mooiste herinnering.

Nog meer Sanne

Behalve voor het organiseren van een aanzoek of een bruiloft mag je me wakker maken voor een heerlijke latte macchiato vanille. Guilty! De pure Sanne houdt van een iets minder puur, mierzoet drankje. En van reizen of juist lekker cozy thuis op de bank met een dekentje en de kaarsjes aan. Verder ga ik heel goed op lijstjes. Lekker afvinken die to-do’s! Afschakelen doe ik door te dansen. Nog een wist je datje: ik volgde een opleiding tot dansdocent. Behalve van Jordie gaat mijn hart ook sneller kloppen van de salsa. Niet voor niets was dat onze openingsdans. Dansen is mijn passie. Ik reisde zelfs naar Curaçao voor dans en muziek. Dansen en muziek zijn heel belangrijk voor me. Het zet de toon voor je emoties. Zo ook op de huwelijksdag. Het geeft net dat gouden randje, daar heb je het weer.

Laat het stromen!