Skip to main content

Wauw is dit echt gebeurd?

Daar stond ik dan, stralend in mijn wedding dress.

21 juni 2019 was dé dag, onze trouwdag. Niet alleen mijn man, maar ook die dag gaf me vlinders! Want onze bruiloft was vuurwerk in alle kleuren en veel opzichten. De liefde spatte ervan af en iedereen stond met elkaar in verbinding. Dat gevoel, die vibe en die ervaring gun ik iedereen. Dat gaat verder dan alleen ik hou van jou. Dat is een intense beleving die je nooit meer vergeet. Een gevoel wat zo’n impact maakt, dat is onbeschrijflijk. En dat gevoel, dat gun ik echt iedereen.

Say yes to & Blush Weddings

Elegante, moderne en tijdloze bruiloften

Ik geniet enorm wanneer bruidsparen dicht bij zichzelf durven te blijven en open staan voor ideeën. Dat jullie het vertrouwen in & Blush Weddings hebben en het planningsproces los durven te laten. Zo kan ik jullie persoonlijk liefdesverhaal vertalen in alle elementen die belangrijk zijn op jullie trouwdag.

Bij & Blush Weddings geloven we in bruiloften vol magische momenten, vol geluk & liefde en een unieke aanpak.

Zo’n bijzondere dag gun ik iedereen. De vlinders die toch al fladderen in je buik blijven voor altijd kriebelen als je aan deze dag denkt. Dat klinkt zoetsappig en dat ben ik eigenlijk helemaal niet. Maar een sucker for love ben ik wel en dus ging het roer om. Na een lange periode als basisschool juf kon ik mijn kloppend hart niet meer negeren. Ik begon naast mijn fulltimebaan, een studie tot weddingplanner aan de opleiding Wedding Planner International (OWPN). Dit opleidingsinstituut is aangesloten bij een erkende brancheorganisatie. Want als deze perfectionist iets doet, dan doet ze het goed! Ik kreeg de kans om direct aan mijn netwerk te bouwen. Een uitdaging die me enorm uit mijn comfort zone heeft getrokken. Want ik sta niet graag op de voorgrond en hier kreeg ik – niet liefdevolle – kriebels van. Maar ik ben een doorzetter die zich graag wil ontwikkelen en dus ging ik door. Na een jaar had ik een erkend diploma als weddingplanner én een groot netwerk vol met fantastische partners en topleveranciers.

Laten we kennismaken

Geef, gun en beleef

die WAUW ervaring

Bruidsparen een wauw ervaring gunnen en geven, daar word ik blij van. Ik hou van een Pinterest perfect wedding, groots of juist heel intiem. Een tijdloze bruiloft waarbij er veel aandacht is voor details en een goeddoordacht stylingconcept.

Ik zorg voor het gouden randje, de finishing touch of voor de totale beleving. Als weddingplanner, ceremoniemeester of stylist zet ik alle puntjes op de i. Met veel liefde, enthousiasme, creativiteit en een scherp oog voor detail. Mijn lat ligt hoog. Alleen het beste is goed genoeg voor jullie huwelijksdag. De dag waarvan je droomt en waarop de liefde wordt gevierd, gedeeld en ontvangen. Een dag om nooit te vergeten, je mooiste herinnering.

Nog meer Sanne

Behalve voor het organiseren en coördineren van een aanzoek of een bruiloft mag je me wakker maken voor een heerlijke latte macchiato vanille. En van reizen of juist lekker thuis op de bank met een dekentje en de kaarsjes aan. Verder ga ik heel goed op lijstjes. Lekker afvinken die to-do’s! Afschakelen doe ik door te dansen. Nog een wist je datje: ik volgde een opleiding tot dansdocent. En mijn hart gaat sneller kloppen van de salsa. Niet voor niets was dat onze openingsdans. Dansen is mijn passie. Ik reisde zelfs naar Curaçao voor dans en muziek. Dansen en muziek zijn heel belangrijk voor me. Het zet de toon voor je emoties. Zo ook op de huwelijksdag. Het geeft net dat gouden randje.

Laat het stromen!
Bekijk de mogelijkheden