Skip to main content

Weddingplanner

Complete planning & Design

Weddingplanner

Als fullservice weddingplanner organiseer ik elegante, luxe, tijdloze en edgy bruiloften voor koppels wereldwijd. Ik bied je de volledige ondersteuning die nodig is, van de voorbereidingen tot aan de coördinatie van jouw uniek wedding design. Bij & Blush Weddings geloven we in bruiloften vol magische momenten, vol geluk & liefde en een unieke aanpak.

Een bruiloft organiseren kost al snel meer dan 400 uur. Als professioneel weddingplanner neem ik deze kostbare tijd van je over, zodat je ontspannen kunt genieten van alle voorpret en toe kunt leven naar jullie trouwdag.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een elegante, luxe en tijdloze bruiloft met een gouden randje. Met een gedetailleerde planning, volledige coördinatie en een uniek wedding design/ styling waarbij aan elk detail is gedacht.

Kies voor kwaliteit, persoonlijk en detailgericht

Iedereen verdient een droombruiloft met de beste leveranciers en dat je tijd hebt om te genieten van alle voorbereidingen. Ik geniet van de magische momenten dat ik jullie mee kan nemen in het samenbrengen van die prachtige dag, dat die twinkeling in jouw ogen verschijnt wanneer alles zichtbaar wordt. Dat niet alleen jouw huwelijksdag, maar ook de planning een onderdeel wordt van jouw liefdesverhaal.

Door samen te werken met een weddingplanner, kies je voor kwaliteit, persoonlijkheid en ervaring.

Jouw bruiloft is één van de mooiste en memorabele dagen uit je leven, zeker ook op financieel gebied. Heel belangrijk de dat organisatie en de coördinatie daarvan soepel verloopt.

Herken je jezelf in één van onderstaande gedachtes?

 • Ik weet wat ik wil, maar waar begin ik?
 • Ik zou heel graag mijn droombruiloft willen regelen naast mijn drukke gezinsleven/ baan, maar hoe pak ik dit aan?
 • Waar vind ik trouwleveranciers die professioneel zijn en topkwaliteit leveren met een eerlijke prijs?
 • Iedereen om mij heen heeft tips, maar wat moet ik ermee?
 • Hoe houd ik overzicht en wat moet ik wanneer plannen/ regelen?

Of vraag je je af…?

 • Wat ik in mijn hoofd heb, komt dat straks ook mooi samen als één geheel?
 • Kan ik samen met mijn partner, gezin, familie en vrienden écht genieten tijdens mijn trouwdag?
 • Is alles tot in de puntjes geregeld, maar hoe houd ik hier overzicht over?
 • Heb ik aan alles gedacht?

Geen zorgen, dit is precies waarbij ik je kan helpen en kan ontzorgen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je kan genieten in alle rust van alle voorbereidingen voor jullie droombruiloft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Sanne van de Westelaken

Jouw droombruiloft

Een elegante, luxe, tijdloze en edgy bruiloft waar veel aandacht wordt besteed aan details. Deze details zijn persoonlijk en maken jouw droombruiloft dé bruiloft die je altijd voor ogen hebt gehad. Een bruiloft waar de liefde gevierd wordt, samen met familie en vrienden.

Ik help je graag met het concretiseren van jouw dromen en wensen. Stap voor stap neem ik je mee in de planning en wordt door het wedding design jouw droom werkelijkheid.

Door mijn brede netwerk vind ik de juiste leveranciers en professionals om samen jouw bruiloft tot een succes te maken.

Meer over Sanne

Mijn werkwijze

Graag ontmoet ik jou en je partner tijdens een vrijblijvend gesprek. In overleg plannen we dit digitaal in of jullie komen gezellig langs in Schijndel. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jullie wensen en dromen zijn voor jullie bruiloft en wat ik hierin voor jullie kan betekenen.

Ik stel jullie verschillende vragen om erachter te komen wat jullie precies zoeken en of ik de juiste persoon ben om jullie hierbij te ondersteunen. Wat vinden jullie belangrijk en wat mag er niet ontbreken op jullie dag? Ik vind het altijd enorm belangrijk om samen de ‘klik’ te voelen die dan wel/niet ontstaat tijdens dit gesprek. Een bruiloft plannen en coördineren is zó persoonlijk, dat dit een goede basis is om samen het proces te kunnen doorlopen.

In het gesprek schetsen we al een klein beetje de doorloop van jullie bruiloft en hoe onze samenwerking er dan uit komt te zien. Wil je juist alles uit handen geven of ben je graag betrokken op de achtergrond? Dat bespreken we ook met elkaar, zolang jullie maar ontspannen kunnen genieten van het hele proces richting jullie trouwdag.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stap 1

We beginnen met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Laat het borrelen en kriebelen en deel al jullie wensen, dromen en ideeën. Na dit gesprek maak ik een op maat gemaakte offerte voor jullie droomdag.

Stap 2

We gaan ervoor zorgen dat de basis eerst wordt geregeld, voordat we ons verliezen in alle details. De eerste stappen die we gaan nemen is het vinden van de perfecte trouwlocatie, het in kaart brengen van jullie trouwbudget en vinden van de belangrijkste leveranciers. Jullie kunnen zorgeloos gaan genieten van alle voorpret.

Stap 3

Nu is het tijd om alle details uit te gaan werken. Dit vind ik het leukste gedeelte van het planningsproces. We brengen bezoekjes aan trouwlocaties, het wedding design krijgt steeds meer vorm en de taart wordt geproefd. Tijdens deze fase zorg ik ervoor dat jullie keuze hebben uit topleveranciers die passen bij jullie budget, wensen en stijl.
Ik ontzorg, adviseer en inspireer jullie gedurende het hele proces.

Stap 4

Een aantal weken vóór jullie bruiloft plannen we een detailbespreking op de locatie. Alles is geregeld en jullie kunnen alles loslaten en gaan genieten.

“Sanne gaf ons het gevoel dat wij het allerbelangrijkste waren”

“Sanne is niet alleen een mega goede weddingplanner met oog voor detail. Ze is ook nog eens een super lief, zachtaardig en fijn persoon. Vanaf begin af aan voelden wij een fijne klik en konden we alles loslaten. Ze nam ons mee tijdens het hele proces. Ze is laagdrempelig en we konden met al onze vragen altijd bij haar terecht. Haar liefde voor details waren gedurende de hele bruiloft zichtbaar. Ze stopt al haar liefde en energie in haar werk, je bent een TOPPER.”

– C & J

Investering

Het Weddingplanner pakket is maatwerk, want elke bruiloft is anders. Een meerdaagse bruiloft in het buitenland, een bruiloft met veel gasten of een elopement vraagt allemaal een andere investering.

Afhankelijk van jouw wensen en wat er nodig is om jouw bruiloft te realiseren, wordt er een offerte op maat gemaakt.

Do you say yes?

Contact

Starttarief

Het starttarief is vanaf €5000,- en omvat het volgende:

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek in de omgeving van Noord-Brabant of via Skype/ FaceTime.
 • 4 vrij in te vullen adviesuren in de aanloop naar jullie huwelijksdag
 • Trouwlocatieselectie
 • Opstellen en beheren van het trouwbudget
 • Aandragen en benaderen van leveranciers/ professionals en het opvragen + beoordelen van offertes (decontracten tekenen jullie zelf)
 • Aanspreekpunt voor jullie gasten voorafgaand aan de bruiloft
 • Opstellen en beheren van een professioneel draaiboek en delen met belanghebbende
 • Aanspreekpunt tussen jullie en de gecontracteerde leveranciers
 • Laatste detailbespreking
 • Professioneel ceremoniemeesterschap (inclusief assistent): gedurende 14 uur aanwezig op jullie huwelijksdag
 • Uitgebreide stylingconcept (exclusief materialen)

Veelgestelde vragen

Heb ik een weddingplanner nodig?

Jij hebt niet alleen een weddingplanner nodig, je verdient dit ook! Het is een cadeautje naar jezelf, om echt te kunnen genieten van jullie verloving en bruiloft. Een weddingplanner betekent niet altijd alles uit handen geven, maar vooral dat je je kunt focussen op de leuke kanten van het plannen van jouw bruiloft (denk: het proeven van de taart, het passen van de jurk, het kiezen van de juiste wijnen) en ik zorg ervoor dat alles in goede banen geleid wordt.

Is een weddingplanner alleen voor bruidsparen met een hoog budget?

Ben jij een gediplomeerd weddingplanner?

Ben je werkzaam door het hele land?

Hoelang van tevoren moet ik beginnen met het plannen van onze bruiloft?

Ben jij zelf op onze bruiloft aanwezig of kan dit ook een collega zijn?

Wat kost een weddingplanner?

Hoe verloopt de betaling?

Ik heb eigenlijk al een ceremoniemeester, is een weddingplanner dan overbodig?

Ik vind het fijn om zelf de controle te hebben, is een weddingplanner dan wel iets voor mij?

De trouwlocatie heeft al een wedding/ eventplanner, is een externe weddingplanner dan nog nodig?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

“Sanne als professioneel ceremoniemeester en stylist was de beste keus die we hebben kunnen maken rondom onze bruiloft.”

Vanaf het eerste contact, de dag zelf en zelfs na de bruiloft hebben we continu het vertrouwen gehad dat alles goed geregeld zou zijn. Sanne heeft zoveel uit handen genomen en maakte al het geregel een stuk leuker.

Ze is eerlijk, perfectionistisch, creatief, hardwerkend, professioneel, heel gezellig en zo veel meer!
Wij hadden niet geweten hoe we het zonder haar hadden moeten doen en het was zoveel mooier en fijner dan verwacht.

Een prachtig persoon met een prachtig bedrijf!

– R & R