Skip to main content
 
 

Ceremoniemeester

€1495,-

Een moodboard: check! Een plan van aanpak en een programma: check! Leveranciers: check. Jullie hebben alles onder controle. Fantastisch! Maar heb je ook nagedacht over de uitvoering van al die plannen? Wie gaat dat regelen op jullie trouwdag? Vraag je een vriendin om jullie ceremoniemeester te zijn, of misschien wel je (schoon)zus? Dat is een grote eer, maar die persoon moet veel doen en maakt daardoor die bijzondere dag niet intens mee. Geef daarom het ceremoniemeesterschap uit handen aan een professional. That’s where I come in! Want behalve het volledige weddingplanner-pakket bied ik ook een kleiner pakket in de vorm van professioneel ceremoniemeesterschap. Ik check de afspraken, stel een draaiboek op en bewaak de planning. Jullie vieren de liefde samen met alle mensen die jullie lief zijn en ik regel de rest. En geloof me, I won’t let you down!

Stap 1

We plannen een intakegesprek om al jullie wensen te bespreken. Ik check de afspraken die jullie hebben gemaakt en stel mij voor aan jullie leveranciers en ik maak een uitgebreid draaiboek voor your big day.

Stap 2

Om jullie geliefde gasten alvast wat meer informatie over het verloop van de dag te geven, stel ik een brief van de ceremoniemeester op. Hierin staat alles wat de gasten moeten weten. Natuurlijk ben ik als ceremoniemeester aanwezig op jullie bruiloft. Ik regel alles! Daarbij ga ik uit van een fantastisch dag van 10 uur.

Wat doet een ceremoniemeester?

Een goede ceremoniemeester ondersteunt het bruidspaar bij alle kleine, praktische zaken, die bij een bruiloft komen kijken. En dat zijn er veel! Van het bijhouden van het bruidsboeket, tot het begeleiden van de gasten naar de volgende bestemming. Of denk aan het instrueren van de getuigen of het aansturen van de leveranciers. Het Engelse woord voor ceremoniemeester is Master of Ceremonies. De ceremoniemeester kun je dus ook wel de master van alles noemen. Op de achtergrond wordt veel werk verzet, maar daar zullen jullie als bruidspaar en jullie gasten niets van merken!

Say yes to: samen genieten, jullie en alle gasten. Niemand hoeft iets te regelen want als ceremoniemeester ben ik er voor jullie. I’ve got your back. Dankzij een ceremoniemeester kan iedereen jullie bruiloft optimaal beleven!