Skip to main content
 
 

Weddingplanner

 €,- Op maat

Heb jij jouw droombruiloft al op je netvlies? Zie je het al helemaal voor je, maar weet je niet waar je moet beginnen met regelen? Er moet zoveel gebeuren. En wat is de juiste volgorde? Ik geef jullie mijn rechterhand. Als weddingplanner ondersteun ik jullie in dit leuke proces. Geniet en experience de voorpret! Jullie mogen kiezen uit allemaal gave ideeën en gebruik maken van mijn enorme netwerk vol met goede partners en leveranciers. Ik doe alles om jullie dag de mooiste dag uit jullie leven te maken. Geniet en laat al het regelwerk en de uitvoering aan mij over. Alles (!) is mogelijk met de juiste ondersteuning en de juiste mensen om je heen, so start dreaming!

Stap 1

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek. Laat het borrelen en kriebelen en deel al jullie wensen, dromen en ideeën. Hebben jullie al een locatie gevonden, of zelfs al geboekt? Trouwen jullie in Nederland of misschien wel in het buitenland? Ken je al leveranciers van diensten of producten waarmee je wilt samenwerken? Wat mag er zeker niet ontbreken op hét event van jullie leven? We bespreken het allemaal, van A tot Z. Dit is de start van alle voorpret en het begin van een fijne samenwerking. Na onze meeting ga ik aan de slag met een plan van aanpak voor jullie droomdag.

Stap 2

In het plan van aanpak staan alle acties beschreven die uitgewerkt moeten worden. Alles is opgenomen in een planning. Structuur, daar hou ik van! Deze planning biedt houvast tijdens het proces en zorgt er ook voor dat we samen precies weten waar we aan toe zijn. In het plan van aanpak vinden jullie ook de begroting. Deze is opgesteld op basis van het door jullie aangegeven budget. De begroting wordt tijdens het proces scherp in de gaten gehouden en wordt bijgesteld waar nodig.

Stap 3

Voor advies en vragen ben ik altijd bereikbaar! Just one Whatsapp’je away. We plannen twee voortgangsgesprekken. Op die momenten bespreken we de planning en de to-do’s. Afvinken maar! Natuurlijk is het ook mogelijk om meer gesprekken te plannen, of om samen in gesprek te gaan met leveranciers. Ook als deze niet uit mijn netwerk komen.

Stap 4

Sit back and relax. Het contact met alle leveranciers verloopt via Blush Weddings. Jullie worden volledig ontzorgd. De afspraken die gemaakt zijn, worden ook door mij gecheckt. Verder maak ik een uitgebreid draaiboek voor your big day. En om jullie geliefde gasten alvast wat meer informatie over het verloop van de dag te geven, stel ik een brief van de ceremoniemeester op. Hierin staat alles wat de gasten moeten weten. Natuurlijk ben ik als ceremoniemeester aanwezig op jullie bruiloft, uitgaande van een fantastisch dag van 12 uur.

Say yes to: maximale voorpret en geen stress of zorgen. Als weddingplanner neem ik alle to-do’s op me zodat jullie kunnen genieten van alle voorpret. Zo maken we van de gehele ervaring een groot feest en een intens fijne beleving. Kiezen jullie voor deze maximale ondersteuning, geen zorgen en de beste leveranciers? Ik maak graag een offerte op maat die past bij jullie wensen zoals de perfecte jurk!