Wedding Glamping under the moon!

Styled Shoot

27 maart 2021
Ik wil jullie graag meenemen naar een romantische, BoHo bruiloft. Waarschijnlijk ben je al een hele tijd aan het dromen over jullie bruiloft. Misschien zijn jullie zelf al begonnen met het organiseren van jullie bruiloft. Houden jullie niet zo van een traditionele bruiloft, maar willen jullie juist dat alles op en top gestyled is. Helemaal in jullie ‘beleving’, check dan snel de beelden van deze shoot.

 

Deze camping kreeg een fantastische glamorous uitstraling door aardetinten en de bohemian styling met een touch of gold. I love it! De vele bloemen met pampasgras geven deze shoot een romantische look & feel en dat is toch precies wat je op jouw bruiloft zou willen?! Get inspired! 

 

Romantische trouwlocatie

De locatie van deze styled shoot is een locatie waar je van kunt dromen. Een prachtige omgeving waar je op verschillende plekjes buiten een totale beleving kunt creëren. Op sommige plekjes waan je jezelf zelfs in het buitenland.

 

Een bohemian beleving neerzetten doe je zo:

Door een mooi kleurenpalet waar net wat meer lef voor nodig is, wordt de gehele sfeer enorm benadrukt. Een prachtige roestkleurige stationary in combinatie met het groen, de aardetinten en het goudfolie geven een romantische en bohemian effect. Deze kleuren komen ook terug bij de tafelstyling en de prachtige bloemen.

De bloemstukken zijn niet van standaard bloemen gemaakt maar juist met materialen die een wat romantische en sfeervolle uitstraling geeft. Check de maanvormige backdrop! Wat een plaatje! Deze komt ook prachtig tot zijn recht: romantisch, groots en helemaal passend in deze sfeer. Wedding Glamping under the moon.

In combinatie met een prachtige romantische jurk, het maatpak en de styling wordt de beleving een heus gevoel. Doordat de bruidstaart helemaal gemaakt is op de kleuren van het palet staat deze ook te stralen, hangend in de Tipitent. Als je goed kijkt zie je ook dat in de taart een reliëf is aangebracht wat ook weer terugkomt in de stationairy! Jammer om hem op te eten want hij is zo gaaf!

Foto credits: Crearix

Foto credits: Crearix

Foto credits: Demi’s Design

Foto credits: Demi’s Design

 

Wedding Glamping

Genieten van elkaar en de liefde vieren, dat kan op verschillende manieren. Op deze Wedding Glamping is overal aan gedacht. Een prachtige ceremonie buiten, aangekleed met geweldige stylingmaterialen die met zorg zijn uitgekozen. Bloemstukken die perfect in het totale plaatje passen. Een trouwambtenaar die samen met de pianist er een prachtige ceremonie van maakt. Precies zoals jullie zijn. Maar hoe weet je nu welke trouwambtenaar het beste bij jullie past? Daarover binnenkort meer.

Hoe gaaf dat je na de ceremonie richting de Belltent gaat om daar samen te toosten en te genieten van een overheerlijk stukje taart! Check de foto’s wat een prachtige omgeving, compleet gestyled in de beleving ‘ Wedding Glamping’.

Daarna lopen we het mooie bruggetje over en staat een heerlijk kampvuur al te knisperen! De Tipitent is prachtig ingericht om heerlijk te gaan dineren. De stationairy, styling en het prachtige bloemwerk zie je hier ook weer terugkomen. De romantische en bohemien sfeer voel je diep van binnen. Het voelt warm, en nee niet alleen door het kampvuur, maar de hele sfeer ademt liefde!

En om de dag af te sluiten kun je samen heerlijk overnachten onder de sterren en de maan:
‘Wedding Glamping under the moon!’

Aan deze styled shoot hebben onderstaande leveranciers meegewerkt:

Weddingplanner (concept, planning & organisatie): Blush Weddings | Concept & Styling: Blooming-style | Locatie: Kooikershuisje, Eerde| Fotograaf: Demi’s Design, Fotograaf: Crearix | Videograaf: Naomi Diaz | Floral Design: Puur Pluck & EvW Freelance Floraldesign | Bruidsjurk: Queens Bruidsmode | Trouwringen: Rings of Love | Stationary: Kaartjes van Maaike | Weddingcake: Bakverhalen | Make-up Artist: Make-up by Anouk | Haarstyling: Enjoy kapsalon | Zanger/pianist: Lars Zebregs | Trouwambtenaar: Zuchtje Geluk | Modellen: Silke & Bas