The story of Michel & Roosje

‘Mien sies,
ik hald van dich

Prachtige woorden, gegraveerd voor altijd in jullie ringen. Het zegt zoveel over jullie, wie jullie zijn en hoeveel jullie voor elkaar betekenen. Dat merkte ik al vanaf het begin dat wij elkaar hebben ontmoet. Jullie wisten precies hoe jullie bruiloft eruit zou zien. Ondanks alle onzekerheid en onduidelijkheden die veroorzaakt werden door Corona, bleven jullie altijd positief. Het was een liefdevolle, persoonlijke en perfecte bruiloft. Zeker een om te ‘Pinnen’!

Lieve Michel & Roosje, ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in Blush Weddings. Ik heb genoten van alle voorbereidingen, belletjes, appjes en foto’s die we met elkaar hebben gedeeld. Een prachtige dag, omringd door veel liefde.

Review

‘Wij zijn bij Blush Weddings uitgekomen op advies van een ander stylingbureau met al naamsbekendheid. Sanne was net begonnen als stylist en had daardoor nog geen portfolio om haar werk te laten zien. Dit vond ik op het begin lastig, maar het contact verliep meteen heel fijn, waardoor we al snel vertrouwen hadden in haar werk! Ze pakte de opdracht professioneel op en maakte een moodboard nadat we onze ideeën hadden besproken. Ze was heel laagdrempelig benaderbaar en deed er alles voor om het vertrouwen te geven dat op de grote dag alles goed zou komen. En zo was het ook! Het was precies hoe we hadden gewild, en nog meer dan dat! Oog voor detail! We hadden best wat eigen spullen aangedragen voor decoratie, zoals slingers, ceremoniestoelen een decoratiekamerscherm. En dit had ze super mooi op de locatie gestyled met een persoonlijke touch van ons! Op de dag zelf was ze samen met haar man op de achtergrond aanwezig en zorgde ervoor dat de locatie tip top in orde was. Ook de locatie was zeer tevreden over haar werk en communicatie! Ze nam ook contact op met de bloemist, zodat alles met elkaar was afgestemd.
Kortom: Sanne was onmisbaar bij onze bruiloft!!! Ben je op zoek naar een weddingstylist? Dan zou ik Blush Weddings aanraden! Gegarandeerd van een perfect gestylde bruiloft!’

Weddingstyling: Blush Weddings | Fotograaf: Josan fotografie | Locatie: Galerie De Hoeve| Floral Design: Witveld Bloembinders