Wedding S&J

21 juni 2019

Een prachtige zomerse bruiloft wilden Sanne en Jordie. Sanne houdt van detail, alles moet bij elkaar passen – de beleving- die moest kloppen!
Na het aanzoek op Ibiza, in 2017, begon Sanne al met plannen en Pinterest afstruinen. Door al op tijd al hun favoriete leveranciers vast te leggen wisten ze dat deze bijzonder, liefdevolle dag niet meer stuk kon gaan. De hele dag werd één groot liefdevol feest en wat een geluk, het zonnetje was heel de dag aanwezig! De ceremonie was persoonlijk, liefdevol en de verbinding voelde je bij alle aanwezige gasten. Er was ruimte voor veel gelach maar ook voor een traan. Door de vele persoonlijke woorden werd deze ceremonie precies zoals Sanne & Jordie het voor ogen hadden. Doordat de ceremonie ondersteunt werd door prachtige live muziek werd het een beleving die je niet snel meer vergeet. Een ceremonie die je nog steeds voelt, diep van binnen.

Er was een overheerlijke taart, een heerlijke diner aan lange, mooi gestylde tafels, een DJ die iedereen op de dansvloer kreeg en een bijzonder Same Day Movie waardoor alle avondgasten ook een glimp kregen van de gehele dag!

Een dag met een gouden randje!

Locatie: Kasteelhoeve Geldrop
Foto credits: Crearix