Skip to main content

De moderne bruid zoekt iets waarmee zij zich kan onderscheiden, iets eigens en persoonlijks, iets origineels en verrassends, iets met een edgy randje, romantisch of met een knipoog. Laat AIM your WEDDING  hier nu een mooie rol in kunnen spelen! Een customized, persoonlijk jasje.
Sabrina heeft speciaal voor Blush Weddings een gastblog geschreven om jullie hierover alle ins en outs te geven!
Let’s get inspired!

Ik ben Sabrina en ik ben na vele omwegen en bij toeval (of niet?) in het ‘vak’ gerold. Met mijn passie in de schilderkunst gecombineerd met de liefde voor kalligrafie beschilder ik jasjes vooral voor bruiden. Inmiddels heb ik al meer dan 200 bruiden blij kunnen maken met een persoonlijk, handbeschilderd jasje. Deze jasjes worden mij meestal toegestuurd. Deze  zijn meestal van spijkerstof, leer, imitatie leer of suède gemaakt. Wat ik zoal schilder is vaak een combinatie van een gekalligrafeerde tekst met bloemen. Bijvoorbeeld ‘Mrs’ plus de nieuwe achternaam of een mooie quote.

Photo credits: Lichttrunken

Het jasje wordt nóg persoonlijker door de toevoeging van échte persoonlijke details. Je kunt denken aan:

  • jullie trouwdatum
  • GPS-coördinaten van een bijzonder plekje
  • de voorletters van eventuele kinderen
  • een songtekst
  • jullie zinnetje
  • een hondenpootje

Je kunt het zo gek niet bedenken. Ik ben hierin erg flexibel. We zetten niet zomaar een jasje neer, maar een verhaal. Jullie love story als je wilt! Denk bij een love story aan jullie gedeelde passie. Een vakantieland, hobby of bloemen die doen denken aan dierbaren die er helaas niet meer bij kunnen zijn, maar wel deel uitmaken van jullie roots.

>> Check hier voor de foto’s van ‘Love to be Wild’. Een stoere Styled Shoot waarvoor Sabrina ook het jasje heeft beschilderd.

Naast het beschilderen, wat in prijs best kan oplopen, heeft AIM your WEDDING ook een andere service. Namelijk het bedrukken van spijkerjasjes. Met jouw voorkeuren maak ik een aantal mooie, speelse composities, precies zoals jij wilt. Aan jou de eer om te kiezen. De printkwaliteit is prachtig met dezelfde look & feel van AIM your WEDDING. Dit soort jasjes zijn ook ideaal voor bruidskinderen of bruidsmeisjes. De inkt trekt in de stof waardoor het jasje goed wasbaar is. Als mijn agenda met schilderreserveringen vol is, kan er altijd nog gekozen worden voor een gepersonaliseerd bedrukt spijkerjasje. En is een jasje niet jouw stijl, dan een bedrukte, gepersonaliseerde kimono misschien wel.

Alle informatie kun je terugvinden op mijn website.

Photo credits: Jisca Fotografie

Zoveel enthousiaste reacties en prachtige foto’s rijker, voel ik mij steeds bevoorrecht om dit deel van jouw uitstraling te mogen verzorgen! Voor alle bruiden met wild, bohemian souls heb ik een actie. Met de code ‘BLUSH2022’ krijg je nu 10% korting op jouw customized jasje (geldig tot maart 2022).

Wil je meer lezen over de mogelijkheden vraag dan op mijn website de e-books aan boordevol leuke informatie en prachtige foto’s.

Let’s customize together!

Lieve groet,

Sabrina Adriaansen
AIM your WEDDING

Twijfelen jullie om een weddingplanner of professionele ceremoniemeester in te huren?
Kijk hier naar de mogelijkheden en plan een vrijblijvend gesprek in zodat ik kan kijken wat ik voor jullie kan betekenen.