Skip to main content

Hè wat voelt dat fijn, om na lang rondkijken, passen en meten, een ‘nieuw jasje’ aan te trekken! Ken je dat gevoel? Zo’n jas die als gegoten zit, en waar je steeds meer een beetje jezelf in thuis begint te voelen, eentje waarin je een soort van trots denkt: ja, hierin wil ik wel gezien worden! Nou precies dat gevoel heb ik nu ik online ben. Dat ik echt zichtbaar ben, dat die ‘ nieuwe jas’ voelt als gegoten en dat ik merk dat ik daar zoveel energie van krijg. Je wilt het liefst bij iedereen gaan pronken en vertellen hoe blij je bent met deze ‘nieuwe jas’. 

Mensen die mij kennen weten hoe gehecht ik ben aan ‘oude vertrouwde jassen’, zowel letterlijk als figuurlijk. Het loslaten van het oude vertrouwde en gaan voor iets nieuws vind ik altijd enorm spannend. Dat is niet anders dan met deze ‘nieuwe’ jas. 

En ik vind het ontzettend spannend dat alles nu echt online staat. Maar het is de hoogste tijd om jullie steeds meer van mijzelf te laten zien!

De afgelopen maanden is er achter de schermen enorm hard gewerkt om mijn huisstijl te verwerken in mijn website. De teksten zijn getypt, de foto’s zijn geplaatst en dat alles om Blush Weddings samen te brengen. Natuurlijk heb ik dit niet alleen gedaan. Zoveel lieve personen, die samen met mij deze uitdaging zijn aangegaan, kan ik niet genoeg bedanken. Dankzij hen voelt dit ‘nieuw jasje’ als gegoten en ik wil jullie allemaal daar enorm voor bedanken.

Misschien vind je ergens nog een foutje, of is er een pagina niet helemaal gevuld, maar ik beloof je, dat komt! Als je zo af en toe eens terugkomt, op zoek naar informatie, op zoek naar inspiratie of gewoon lekker aan het struinen bent op mijn website, dan zul je zien dat het hier steeds gezelliger wordt.
Als je je inschrijft op mijn nieuwsbrief dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends en leuke weetjes.

Maar nu ga ik eerst lekker een stukje wandelen in de zon zodat ik daarna fris en fruitig rapportgesprekken kan gaan voeren. Want naast deze te gekke baan als Weddingplanner ben ik ook nog een ontzettend trots juf op een basisschool.

Dus, voor nu niks nieuws. Gaan jullie ook maar snel genieten van het zonnetje!

Liefs,
Sanne