Skip to main content

Openingsactie Blush Weddings!

 

Eindelijk is het dan zover, Blush Weddings is live. Daarom heeft Blush Weddings een openingsactie voor jullie bedacht. Om dit met jullie te vieren, geef ik een korting van 15% weg! De korting geldt als jij een dienst bij Blush Weddings afneemt vóór 1 september 2021! De bruiloft hoeft natuurlijk niet voor 1 september 2021 plaats te vinden! Deze actie is geldig als je mij inhuurt als weddingplanner en voor alle andere diensten! Je ontvangt de korting van 15% over de afgenomen dienst. Neem snel contact op voor meer informatie!

Ik kan dan ook niet wachten om samen met jullie te gaan brainstormen om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Wanneer je bij mijn diensten gaat kijken kun je zien hoe ik te werk ga en wat de prijzen zijn. Mocht je hier toch nog vragen over hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen om tijdens een vrijblijvend gesprek te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek merk je vaak ook al of er een klik is, vanuit beide kanten. Wanneer dit voor beide goed voelt, ga ik voor jullie een offerte maken. Hierover kunnen we ook nog met elkaar in gesprek en als de offerte is goedgekeurd dan zet ik jullie datum ook vast in mijn agenda! Dan kan het plannen en organiseren gaan beginnen!

“Let’s spread some LOVE”

 

Ik kijk enorm uit naar al jullie liefdesverhalen…

Liefs,
Sanne