Skip to main content

De dag die ik gevangen heb in mijn hart!

 

Het is vrijdagochtend, 12 maart 2021.

Ik sta om 7:15 uur in de badkamer mijn tanden te poetsen en te dromen over de lancering van Blush Weddings. Als ik er al aan denk voel ik de kriebels in mijn buik. Vanavond is het dan zover, de lancering van Blush Weddings!

Voor ik naar beneden loop, check ik alle dingen in mijn hoofd nog even na. Heb ik die en die uitgenodigd? Staat alles klaar? Werkt Social Media? Sluit iedereen wel aan? Vinden ze het wel leuk? Ja, die onzekerheid komt dan weer om de hoek kijken, en ja ook ik ben in tijden onzeker en een enorme twijfelkont. Maar wanneer ik de trap naar beneden af loop zeg ik tegen mijzelf: ‘San, dit gaat goed komen, we gaan knallen en er een feestje van maken!’ Een feestje met verbinding, liefde en een persoonlijke touch.

Spannend?

Wanneer ik veel ratel oftewel veel praat, vraag dan gerust waar ik zenuwachtig voor ben. Een grote kans dat er namelijk iets spannends te gebeuren staat.

Iets spannends zoals de afgelopen weken, de lancering van mijn eigen bedrijf: Blush Weddings. Na weken, wat zeg ik, maanden alles uitzoeken en voorbereiden, is het dan zo ver! Ik ga het echt doen! Ik ga echt mensen gelukkig maken, die beleving geven waar ze van hebben gedroomd. Nu ik dit hardop zeg besef ik me ook dat ik niet alleen anderen gelukkig ga maken, nee ook mijzelf! Doen waar ik goed in ben! Organiseren, plannen, de juiste beleving creëren, dat Pinterest Perfect plaatje neerzetten! Ja, ik zeg volmondig:

‘Ja, ik wil!’

Mijn liefde en passie voor anderen gelukkig maken, het persoonlijke en dat gevoel kunnen geven wat je gewoon echt niet kunt omschrijven is gewoon heel erg gaaf!

Ken je dat gevoel, wanneer je in de rij staat om in een achtbaan te gaan, dat je eerst denkt, ik wil niet, ik wil niet, ik wil niet. En als je dan Al je moed hebt verzameld (je niet wilt laten kennen) en toch bent gegaan, dat je staat te springen en te dansen: ik wil nog een keer!

Dat is precies het gevoel wat ik had toen ik mijn eigen bruiloft heb mogen organiseren. Die adrenaline die wil je zo graag vangen en nooit meer vergeten.

Toen wist ik, YES I’m going to be a weddingplanner!!

Dit is namelijk wat ik echt wil doen, elke week voor de rest van mijn leven. Met muziek en verhalen, styling, liefde en verbonden zijn met mensen. Maar ik ben zo bang dat ik dat gevoel vergeet: de kwetsbaarheid, het persoonlijke, de melodie die mijn hart raakte, de liefde, de beleving van die specifieke dag, de wedding styling en het besef dat ik hier een groot aandeel aan had.

Music makes a connection

Terwijl ik dit typ luister ik naar het liedje ‘You made me Human’ van Lars Zebregs en denk ik aan de vraag hoe kun je je emoties, je tranen, hoe kun je dit nou toch droog houden… Die verbinding; muziek, liefde, geluk.

Vanavond is het zo ver, ik ga LIVE en ik voel dat het me raakt, ik krijg kriebels in mijn buik.

Ik klik snel op publiceren en voel een traantje uit mijn ooghoek. So excited!

One Comment

 • Sabrina schreef:

  Super, wat ziet de website er prachtig uit!!
  En jouw enthousiasme straalt er vanaf!
  Het is dat ik getrouwd ben, maar anders….

  Heb je dit zelf gedaan?

  Succes morgen, met deze vibe komt het wel goed!!